Online Living Legal Library

CEDE își lansează primul proiect! Unul mic, dar ambițios și util pentru toți cei implicați. Ne propunem să te aducem pe tine, student la drept, față în față cu trei avocați care îți pot spune, din interior, ce presupune meseria de avocat. Fără idealizări inutile, fără reclame la mari case de avocatură; cu bune și cu rele în mod onest.

Cei trei sunt Călin Arion-Bălescu (4 martie), Dragoș Ivan (22 martie) și Dan Virgil Pascu (7 aprilie). Dă click pe numele fiecăruia pentru a afla ce experiență are vorbitorul.

Proiectul se va desfășura pe Zoom și vom comunica linkul cu puțin timp înaintea fiecărui eveniment în parte.

Update: Pentru 4 martie vă puteți conecta prin intermediul aplicației Zoom cu folosirea următoarelor coordonate:
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/
Meeting ID: 861 1143 1264

Update:

Pe 22 martie, de la 18:00, Centrul pentru Etică, Drept și Educație te invită să descoperi ce fel de jurist vrei să fii printr-o discuție cu un om multilateral dezvoltat: Dragoș Ivan, avocat în Baroul București.

Întâlnirea va avea loc prin intermediul platformei Zoom:

https://us02web.zoom.us/j/83849842246

Meeting ID: 838 4984 2246

Update: Pe 7 aprilie, de la 18:00, avem plăcerea de a te invita la ultima întâlnire din cadrul primei ediții a OLLL. Cu această ocazie vei putea să discuți cu un alt avocat care a avut un parcurs profesional atipic, însă încununat de succes: Dan Virgil Pascu. Întâlnirea va fi tot pe Zoom:

https://us02web.zoom.us/j/84981395757

Meeting ID: 849 8139 5757

Dacă vrei să participi sau dacă vrei pur și simplu să te informăm cu privire la acest eveniment, te rugăm să dai un mail la contact.etica@gmail.com Îți promitem că adresa ta de mail, precum și orice alte date cu caracter personal furnizezi cu respectiva ocazie nu vor fi folosite decât pentru organizarea primei ediții a Online Living Legal Library (Avocatura)

%d bloggers like this: